Zakelijk

Zakelijke dienstverlening – Bedrijfskleding

Aantrekkelijke, goed verzorgde bedrijfskleding is een visitekaartje voor grote en kleine bedrijven en andere organisaties. Personeel van bijvoorbeeld beveiligingsbedrijven of uitvaartondernemingen banken en dergelijke wordt steeds vaker uitgerust met representatieve kleding, al dan niet in de eigen huisstijl.

Dit gebeurt met als doel meer uniformiteit en professionaliteit uit te stralen, maar ook vanwege de strengere regelgeving, vooral op het gebied van hygiëne en veiligheid

Grote bedrijven besteden de verzorging van de kleding van hun personeel al sinds jaar en dag uit aan de professionele textielverzorger. De laatste jaren komen daar steeds meer kleinere bedrijven bij, ook wanneer ze slechts enkele medewerkers tellen. Deze bedrijven kopen de kleding zelf en laten deze door ons verzorgen. Daaronder vooral de vrij kwetsbare corporate fashion, voor representatieve functies. Een hele zorg minder dus en meer tijd voor uw kernac­tiviteiten!

Zakelijke dienstverlening – Gordijnen

Het reinigen van overgordijnen is specialistenwerk, vanwege het risico van krimp en vervorming, zelfs bij de duurste materialen. Als specialist in het reinigen en verzorgen van kwetsbare textielmaterialen is onze stomerij bij uitstek de partij om deze activiteit aan uit te besteden. U kunt er dan van verzekerd zijn dat u ze weer als nieuw terugontvangt.

Desgewenst kunt u met ons afspraken maken over het periodieke onderhoud van uw gordijnen, zodat u zelf geen onderhoudsplan behoeft bij te houden. Wij nemen tijdig contact met u op wanneer het weer tijd wordt om de gordijnen te verzorgen.

Op uw verzoek halen wij de gordijnen bij u op en hangen ze ook weer netjes op hun plaats terug. Eventuele kleine schades worden door ons zorgvuldig gerepareerd.
Om uw werkzaamheden niet te onderbreken en het gemis van gordijnen niet te zeer voelbaar te maken kan onze dienstverlening geheel buiten de reguliere openingsuren van uw bedrijf plaatsvinden.
Zakelijke dienstverlening – Horecaservice

Met de dagelijkse verzorging van uw textiel geven wij de gastvrijheid van uw bedrijf graag een belangrijke kwaliteitsimpuls. Door de zorg voor uw horecalinnen aan ons uit te besteden beschikt u steeds op het gewenste moment over schoon, fris gestreken tafellinnen. Maar ook over hygiënisch schone Horecaservice voor u en uw personeel. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de gastenwas voor bezoekers van uw hotel of pension, inclusief stomen of het subliem strijken van overhemden.

Vraag eens vrijblijvend offerte voor deze en andere diensten, waarmee wij u graag helpen het uw gasten naar de zin te maken.